Norton 360 identifiserer en kjent app som en personvernrisiko

App Advisor-funksjonen i Norton 360 gjennomsøker alle installerte apper for å se etter tilgang til personopplysninger, viste annonser, bruk av bakgrunnsdata, uvanlig atferd og batteribruk i bakgrunnen. Ut fra resultatene så flagger den appen som en personvernsrisiko. Du kan lese den detaljerte rapporten om appen og ta et informert valg om hvorvidt du ønsker å klarere appen eller avinstallere den.

Hvis du vil vite mer om atferdene som App Advisor søker etter, leser du Personvernrisikoer som flagges av Norton 360.

Hvis du vil klarere den appen som er blitt påvist som en personvernsrisiko og fortsette å bruke den, legger du den til på Klarert -listen.

Legge til en app på listen over klarerte apper

1. Start Norton 360-appen.

2. Sveip gjennom skjermene for å komme til App-sikkerhet -skjermen og trykk siden på App Advisor.

3. Under Personvernsrisiko trykk på appen du vil evaluere, og les App Advisor-rapporten om potensielle risikoer.

4. Hvis du vil klarere og beholde appen, trykker du på Klarer.

Appene du klarerer legges til på listen Klarerte apper i App Advisor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v89529004
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/12/2020