Konfigurere funksjonene i Tyverisikring i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere Norton Mobile Security til å aktivere eller deaktivere de ulike funksjonene i Tyverisikring på Android-enheten.

Konfigurere funksjonene i Tyverisikring på Android

1. Start Norton Mobile Security.

2. Trykk på Enhet -ikonet nederst i hovedvinduet., og trykk deretter på Tyverisikring.

3. Trykk på Oppsett for å starte innstillingene for Enhetsadministrator.

Hvis du allerede har konfigurert Tyverisikring, går du til linje 8 for å konfigurere innstillingene for Tyverisikring.

4. Trykk på Aktiver eller Aktiver denne enhetens administrasjonsapp for å aktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

5. Hvis plasseringstjenesten er slått av på enheten, går du til konfigureringsskjermen for Tyverisikring og trykker på Konfigurer ved siden av Finn.

6. I innstillingene for Plassering flytter du glidebryteren ved siden av Plassering til På.

7. Avslutt innstillingene for Plassering.

8. Hvis du vil aktivere funksjonen Sikkerhetssletting, flytter du glidebryteren ved siden av Sikkerhetssletting til På.

Funksjonen Sikkerhetssletting sletter dataene dine fra enheten på en sikker måte etter 10 mislykkede forsøk på å låse den opp.

9. Hvis du vil låse enheten etter at du har fjernet eller byttet SIM-kortet, flytter du glidebryteren ved siden av SIM-kortlås til På.

Funksjonen SIM-kortlås fungerer ikke på enheter med to SIM-kort.

10. Lukk Norton Mobile Security når oppdateringen av Anti-Theft-innstillingene er ferdig.