Last ned og installer Norton Snap

Norton Snap QR-kodeleserapp er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Du kan laste ned og installere Norton Snap direkte på enheten fra Google Play Store.

Installere Norton Snap på din Android-enhet

1. Start Play Store -appen fra hjemmeskjermen.

2. Søk etter og last ned Norton Snap -appen.

Når nedlastingen er fullført, starter installeringen automatisk.

3. Tapp på Installer for å bekrefte.

4. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne for å starte Norton Snap.

5. Tapp på Godta og start.

For å lese brukerlisensavtalen trykker du på Brukerlisensavtale.

6. Tapp Ferdig.