Oppdater innstillinger for Norton-kontoen

Hvis du er belastet for automatisk fornying og ønsker refusjon, kan du kontakte oss via Kundeservice og -støtte.

Hvis Norton-produktet viser feil antall abonnementsdager, eller hvis du tror at du har mistet dager fra det gamle abonnementet, kan du lese Løse visning av feil abonnementsdato i Norton.

Velg informasjonen du vil oppdatere på Norton-kontoen, nedenfor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 06/09/2020