Oppdatere Norton Mobile Security til den nyeste versjonen

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du oppdatere appen Norton Mobile Security til den nyeste versjonen for å sikre at du har de nyeste sikkerhetsfunksjonene på mobilen. Du må være tilkoblet for å oppdatere Norton Mobile Security til den nyeste versjonen.

Hvis du bruker en kostnadsfri versjon av Norton Mobile Security, mister du tilgangen til gjeldende beskyttelsesfunksjoner med mindre du kjøper et betalt abonnement.

Oppdatere appen Norton Mobile Security i Norton oppdateringssenter

1. Åpne nettleserappen og gå til: http://updatecenter.norton.com/

2. Klikk på Oppdater nå. Du omdirigeres til siden Norton Mobile Security i Google Play Store eller App Store.

3. Trykk på Oppdater.

Du kan kun se alternativet Oppdater hvis en ny versjon av Norton Mobile Security er tilgjengelig.

Oppdatere appen Norton Mobile Security manuelt på mobilenheten

Android

1. Åpne appen til Google Play Store på mobilen.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk på Mine apper og spill.

4. Bla til du finner appen Norton Mobile Security, og trykk deretter på Oppdater for den riktige appen

Du kan kun se alternativet Oppdater hvis en ny versjon av Norton Mobile Security er tilgjengelig.

iOS

1. Åpne appen App Store på mobilen.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Bla til du finner appen Norton Mobile Security, og trykk deretter på Oppdater for den riktige appen

Du kan kun se alternativet Oppdater hvis en ny versjon av Norton Mobile Security er tilgjengelig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137822017
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 24/11/2020