Vanlige spørsmål: Oppdatering fra appen Norton Mobile Security til Norton 360-appen

Med våre NortonLifeLock-løsninger prøver vi å levere bransjeledende, verdifull og relevant nettsikkerhet som kan beskytte enhetene og personopplysningene dine. Fra tid til annen revurderer vi tilbudene og funksjonene våre for å sikre at de oppfyller kravene til våre forbrukere og samarbeidspartnere.

Derfor har vi besluttet å erstatte appen Norton Mobile Security for Android med den nye Norton 360-appen. For Android vil du fra og med november 2020 motta en oppdatering som oppgraderer den eksisterende appen Norton Mobile Security for Android til den nye appen Norton 360 for Android. For iOS vil du fra og med november 2020 motta en oppdatering som oppgraderer den eksisterende appen Norton Mobile Security for iOS til den nye appen Norton 360 for iOS.

Når du oppdaterer appen til Norton 360, endres ikke den eksisterende abonnementsplanen for Norton LifeLock. Hvis du bruker en kostnadsfri versjon av Norton Mobile Security for Android eller iOS, mister du tilgangen til gjeldende beskyttelsesfunksjoner med mindre du kjøper et betalt abonnement.

Følgende vanlige spørsmål kan gi deg svar på noen av spørsmålene du måtte ha i forbindelse med denne oppdateringen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137730295
Operativsystem: Android
Sist endret: 21/12/2020