Konfigurere funksjoner for appsikkerhet og Internett-sikkerhet i Norton 360-appen på Android-enheten

Du kan konfigurere appsikkerhet og Internet-sikkerhetsfunksjonene på den mobile enheten for å beskytte enheten mot apper som inneholder risiko og Internett-trusler. Funksjonene inkluderer:

• App Advisor for Google Play : Søker etter og forteller deg om apper inneholder risikoer før du installerer dem fra Google Play.

• Sanntidssøk : Søker gjennom og beskytter enheten automatisk mot skadeprogram og risikable apper.

• Gjenoppretting av løsepengevirus : Søker gjennom apper for skjermlås-løsepengevirus som låser enheten til en betaling er utført, og krypto-løsepengevirus som krypterer verdifullt innhold for å holde filen som gissel.

• Safe Web : Oppdager og advarer deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem.

• Safe Search : Norton Safe Search viser Norton Secured-vurderingen for et nettsted i søkeresultatene for å bidra til å identifisere og filtrere ut mistenkelige sider fra søkeresultatene.

Norton Safe Search gir ingen sikkerhetsvurdering for betalte søkeresultater (sponsede koblinger), og det filtrerer heller ikke ut potensielt usikre sponsede koblinger fra søkeresultatene.

For å bruke funksjonene App-sikkerhet og Internett-sikkerhet -funksjoner, må du aktivere Norton 360 Service på enheten. Når du har konfigurert App Advisor for Google Play-funksjonen på enheten, aktiverer Norton 360-appen automatisk funksjonene som inkluderer Sanntidssøk, Gjenoppretting etter løsepengevirus og Safe Web.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722459
Operativsystem: Android
Sist endret: 17/02/2021