Få en prøveversjon av beskyttelsesfunksjonene i Norton 360-appen på mobilenheten

Når du har lastet ned og installert Norton 360-appen på mobilenheten, får du tilgang til en 14-dagers prøveperiode så du kan prøve en av våre tilgjengelige planer for beskyttelse av mobilenheter. Får å få tilgang til den 14-dagers prøveperioden på Google Play Store eller Apple App Store, må du angi en betalingsmetode og aktivere et årlig abonnement gjennom kjøp i appen.

Få en prøveversjon av beskyttelsesfunksjonene i Norton 360-appen

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Velg en plan.

3. Sveip og les plandetaljene.

4. Trykk på Abonner nå for å registrere deg for en 14-dagers prøveperiode eller for et introduksjonstilbud for det første året for planen du vil prøve.

Introduksjonstilbudet er bare tilgjengelig for iOS-enheter hvis du velger et Norton 360 Deluxe-abonnement.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere prøveversjonen.

Du belastes et gebyr på slutten av den 14-dagers-prøveperioden. Hvis du vil bli belastet, må du passe på at du avslutter abonnementet før slutten av prøveperioden.

Hvis du vil avslutte eller endre abonnementet, kan du lese følgende artikkel: