Laste ned og installere Norton 360-appen på mobilenheten

Du kan laste ned og installere Norton 360-appen for å beskytte mobilenheten din og informasjonen den lagrer mot digitale trusler.

Du kan laste ned og installere Norton 360-appen direkte på mobilenhetene, eller du kan sende deg selv en e-postmelding eller en SMS, eller kopiere koblingen med nedlastingsinstruksjoner, og deretter åpne den på mobilenheten. Du kan også skanne QR-koden for å laste ned Norton 360-appen på mobilen. Bruk en vilkårlig QR-kodeskanner til å lese av koden.

Hvis du vil installere Norton 360 på en Android-enhet, må du ha Android 6.x eller nyere. Hvis du vil installere Norton 360-appen på en iOS-enhet, må du ha iOS 12.x eller nyere.

Jeg bruker en Android-enhet og vil installere Norton 360-appen

1. Start Google Play-programmet på Android-enheten, og søk etter Norton 360-appen.

2. Norton 360 -appskjermen, trykk på Installer.

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for NortonLifeLock-kontoen. Deretter trykker du på Logg på.

Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

Jeg bruker en iPhone eller iPad og vil installere Norton 360-appen

1. Start Apple App Store på iOS-enheten, og søk deretter etter Norton 360-appen.

2. På startskjermen i Norton 360-appen trykker du på Installer eller på nedlastingsikonet. .

3. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Åpne.

4. Les og godta lisens- og tjenesteavtalen, bekreft vår globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for NortonLifeLock-kontoen. Deretter trykker du på Logg på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722267
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 04/07/2021