Systemkrav for å installere og konfigurere Norton™ LifeLock™-beskyttelse

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende NortonLifeLock-beskyttelse:

Ikke alle tilbud fra NortonLifeLock-beskyttelse som er nevnt over, er tilgjengelige i alle regioner.

*Kun for personlig bruk eller husholdningsbruk. Problemer med å legge til en enhet? Kontakt Kundeservice og -støtte.

1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Avhengig av hva Symantec gjør tilgjengelig under abonnementsperioden.

3 Støtter gjeldende versjon og de viktigste tidligere 32-biters utgivelsene.

4 Gjeldende og tidligere hovedversjoner.

5 Støtter ikke alle funksjoner som er tilgjengelige på andre nettlesere.

6 Støtter ikke nettleseren Metro.

7 Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på disse Android-enhetene:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family.

8 Be barna om å bruke bare Norton Family-nettleseren, slik at du har full oversikt over det de ser på.

9 Hvis du vil vite mer om forbedret overvåkning, kan du lese Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad.

10 Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Viktig oppdatering for Norton Familys SMS- og anropsfunksjon.

11 Må oppfylle minimumskravene for operativsystemene Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10. Windows 10 S støttes ikke

12 Produktfunksjonen fungerer ikke i startskjermmodus i Windows 8.

13 Brukeren er ansvarlig for kontoen hos Internett-leverandøren og må selv dekke alle utgifter tilknyttet Internett-bruk og telefonkostnader.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 24/01/2020