Konfigurere Internett-beskyttelse for iOS

Norton Internett-beskyttelse fungerer på en hvilken som helst iOS-nettleser for å oppdage nettsteder som inneholder virus, spionprogramvare, skadelig programvare eller andre sikkerhetstrusler.

Konfigurere Internett-beskyttelse

1. Start Norton Mobile Security-appen fra startskjermen.

2. Trykk på ikonet Internett-beskyttelse nederst på skjermen.

3. Trykk på Konfigurer nå.

4. Hvis du får en popup for å legge til VPN-konfigurasjoner, trykker du på Tillat.

5. Følg instruksjoner på skjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132566469_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 23/04/2019