Konfigurere Internett-sikkerhet i Norton 360-appen på en iOS-enhet

Når du har oppdatert iOS-operativsystemet til versjon 15.0 eller nyere, kan det hende at funksjonen Internett-sikkerhet blir deaktivert. Du kan se hvordan du løser dette problemet ved å lese Løse problemer med Norton Internet Security hvis funksjonen blir deaktivert når du oppdaterer iOS-operativsystemet til versjon 15.0 eller nyere

Internett-sikkerhet for iOS fungerer i alle iOS-nettlesere. Når Internett-sikkerhet er slått på, kan Norton 360-appen identifisere og advare deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem. Du kan også bruke Din beskyttelsesrapport for å vise antall sikre og skadelige nettsteder som Norton 360 har identifisert de siste 30 dagene.

Konfigurere Internett-sikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Sikkerhet og deretter på Internett-sikkerhet.

3. Trykk på Konfigurer nå.

4. Hvis du får en popup for å legge til VPN-konfigurasjoner, trykker du på Tillat.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Aktivere Internett-sikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Sikkerhet og deretter på Internett-sikkerhet.

3. Skyv glidebryteren på raden Safe Web til på hvis den er deaktivert.

Vise rapporten for Internett-sikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk og dra opp Din beskyttelsesrapport på hovedskjermen i Norton 360-appen.

3. I delen Internett-sikkerhet kan du vise antall sikre og skadelige nettsteder som Norton 360 har identifisert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137888268
Operativsystem: iOS