End-of-Life-kunngjøring for Norton Mobile Security 3.x for iOS

Med våre Norton-løsninger prøver vi å levere bransjeledende, verdifull og relevant sikkerhet for å beskytte enhetene og personopplysningene dine. Av og til revurderer vi vår portefølje med sikkerhetsløsninger og funksjoner for å sikre at de oppfyller disse kriteriene.

Som et resultat av denne porteføljevurderingen har vi besluttet å avslutte Norton Mobile Security 3.x. Fra og med 31. mars 2019, vil Norton Mobile Security 3.x ikke lenger være tilgjengelig og programmet støttes heller ikke.