Les mer om visning av høy databruk for Norton Mobile Security for iOS

Når funksjonen Internett-beskyttelse i Norton Mobile Security er aktivert, feilberegnes statistikken over iOS-databruk ved at den fordobles. Den tilskriver databruken til den opprinnelige appen, samt til Norton Mobile Security. Dette er et kjent iOS-problem som er observert for flere apper som overvåker nettverkstrafikk, for eksempel brannmuren og VPN-apper.

Når funksjonen Internett-beskyttelse i Norton Mobile Security er aktivert, overvåker den all Internett-trafikk på enheten. Siden Norton Mobile Security overvåker alle nettverkspakker som har sin opprinnelse fra en hvilken som helst app med tilgang til Internett, tilskriver iOS også appens totale databruk til Norton Mobile Security. Denne atferden fører til at uvanlig høy databruk tilskrives Norton Mobile Security i statistikken over databruk. Den faktiske databruken til Norton Mobile Security er langt mindre enn det som vises.

I tillegg forblir mengden data som overføres via nettverket (operatør/WiFi) stort sett uendret og gir ingen betydelig økning i dataladerne fra tjenesteleverandører. Tjenesteleverandører overvåker dataforbruket basert på brukerens økter, og tar ikke betalt ut basert på statistikken over iOS-databruk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130715802_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 10/04/2019