Løse problemer med feil tilkoblingsstatus for trådløse data eller mobildata når du kjører Norton 360 for iOS med Internett-beskyttelse aktivert

Når du kobler iOS-enheten til et VPN-nettverk, gjenkjenner den eventuelt ikke nettverkets statusendring fra trådløse data til mobildata eller omvendt i systemstatusfeltet. Denne atferden observeres noen ganger på iOS generelt med en vilkårlig VPN-tilkobling. Den er ikke nødvendigvis bare begrenset til Norton 360 for iOS.

Du kan løse dette problemet ved å av og på Flymodus på iOS-enheten.

Slå av og på Flymodus

1. Sveip opp fra den nedre kanten på enhetens skjermbilde for å vise Kontrollsenter.

På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere sveiper du ned fra øverste høyre hjørne på skjermen for å vise Kontrollsenter.

2. I Kontrollsenter trykker du på flyikonet for å slå på Flymodus.

3. Vent i minst 10 sekunder, og trykk deretter på flyikonet igjen for å slå av Flymodus.