Lær mer om visning av høy batteribruk for Norton Mobile Security for iOS

Statistikken for batteribruk i iOS-innstillingene beregnes ved hjelp av en algoritme som vurderer flere faktorer, inkludert radiodata eller mobildata som initieres av en app.

Når funksjonen Internett-beskyttelse i Norton Mobile Security er aktivert, overvåker den all Internett-trafikk på enheten. Siden Norton Mobile Security overvåker alle nettverkspakker som har sin opprinnelse fra en hvilken som helst app med tilgang til Internett, tilskriver iOS appens totale databruk til Norton Mobile Security. Denne atferden fører til at uvanlig høy batteribruk tilskrives Norton Mobile Security i statistikken over batteribruk. Den faktiske batteribruken til Norton Mobile Security er langt mindre enn det som vises.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v129651410_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 10/04/2019