Les mer om visning av høy batteribruk for Norton 360 eller Norton Mobile Security for iOS

Statistikken for batteribruk i iOS-innstillingene beregnes ved hjelp av en algoritme som vurderer flere faktorer, inkludert radiodata eller mobildata som initieres av en app.

Når funksjonen Internett-beskyttelse i Norton 360-appen eller Norton Mobile Security er aktivert, overvåker den all Internett-trafikk på enheten. Ettersom Norton 360-appen eller Norton Mobile Security overvåker alle nettverkspakker som har sin opprinnelse fra en hvilken som helst app med Internett-tilgang, tilskriver iOS appens totale databruk til Norton 360-appen eller Norton Mobile Security. Denne atferden fører til at uvanlig høy batteribruk tilskrives Norton 360-appen eller Norton Mobile Security i statistikken over batteribruk. Den faktiske batteribruken til Norton 360-appen eller Norton Mobile Security er langt mindre enn det som vises.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v129651410
Operativsystem: iOS
Sist endret: 17/02/2021