Løse problemer med å oppdatere Norton Mobile Security for iOS til den nyeste versjonen

Du kan få problemer med å oppdatere Norton Mobile Security for iOS hvis iPhone- eller iPad-enheten har en gammel iOS-versjon. Du løser dette problemet ved å oppdatere enheten til iOS 10.3.3 eller den nyeste versjonen av iOS 11.x. Deretter følger du fremgangsmåten nedenfor.

TRINN 1

Slå av Internett-beskyttelse

1. Start Norton Mobile Security for iOS fra startskjermen.

2. Trykk på ikonet Internett-beskyttelse nederst på skjermen.

3. Flytt glidebryteren ved siden av Internett-beskyttelse til Av.

TRINN 2

Oppdatere Norton

1. Start App Store fra startskjermen.

2. Klikk på Oppdateringer nederst på skjermen.

3. Finn Norton Mobile Security i listen over apper, og trykk deretter på Oppdater.

Vent til nedlastingen av appen er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127609112_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 03/06/2019