Løse problemer med å oppdatere Norton Mobile Security for iOS til den nyeste versjonen

Du kan få problemer med å oppdatere Norton Mobile Security for iOS hvis iPhone- eller iPad-enheten har en gammel iOS-versjon. For å fikse dette må du oppdatere enheten din til den nyeste versjonen av iOS.

TRINN 1

Oppdater iOS

1. Forsikre deg om at du er tilkoblet Internett.

2. På iOS-enheten, går du til Innstillinger > Generelt og klikker på Programvareoppdatering.

3. Trykk Last ned og installer.

4. Trykk på Installer for å fortsette.

5. Angi koden hvis du blir bedt om det.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppdaterer iOS til den nyeste versjonen, kan du lese denne Apple støttetartikkelen.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Slå av Internett-beskyttelse

1. Start Norton Mobile Security for iOS fra startskjermen.

2. På knappen på skjermen, trykk på Internett-beskyttelses -ikonet .

3. Flytt glidebryteren ved siden av Internett-beskyttelse til Av.

TRINN 3

Oppdatere Norton

1. Start App Store fra startskjermen.

2. Trykk på profilikonet øverst på skjermen.

3. Ved siden av Norton Mobile Security, trykk på Oppdater.

4. Vent til nedlastingen av appen er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127609112
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/01/2020