Meldingen «Kompromittert nettverk: Dette nettverket er kompromittert av en ukjent tredjepart ...» i Norton Mobile Security

Hvis Norton Mobile Security gjentatte ganger viser et varsel om at et Wi-Fi-nettverk er kompromittert, og du mener dette er feil, må du oppdaterer Norton Mobile Security til den nyeste tilgjengelige versjonen fra Google Play Store.

TRINN 1

Oppdatere Norton Mobile Security

1. Start Play Store fra startskjermen.

2. Trykk på menyikonet øverst på skjermen og deretter på Mine apper og spill

3. Bla til Norton Security and Antivirus på listen over apper, og klikk deretter på Oppdater ved siden av appen.

Vent til oppdateringen av Norton Mobile Security er fullført.

Hvis du allerede har den nyeste versjonen av Norton Mobile Security, ser du Åpne.

TRINN 2

Kjør et søk for Trådløs nettverkssikkerhet

1. Start Norton Mobile Security.

2. Bla gjennom skjermene til du kommer til skjermen Tilkoblet.

3. Trykk på Trådløs nettverkssikkerhet på skjermen Tilkoblet.

Vent til sikkerhetskontrollen er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126815646_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 25/04/2019