Konfigurere og svare på Wi-Fi-sikkerhetsvarsler i Norton 360-appen på mobilenheten

Jeg har en Android-enhet

Funksjonen Trådløs nettverkssikkerhet i Norton 360 gjennomsøker nettverket som enheten er tilkoblet, og utfører følgende sikkerhetskontroller:
  • SSL-stripping

• SSL-dekryptering

• ARP-forfalskning

• Passordbeskyttelse

• Krypteringsstyrke

• Innholdsmanipulering

• DNS-forfalskning

• Sporing av mistenkelig maskinvare

• Evil Twin-sporing

Basert på resultatene av sikkerhetskontrollene vil du se forslag om hvordan du løser de identifiserte problemene.
Trådløs nettverkssikkerhet kjører automatisk en sikkerhetskontroll hver gang enheten kobles til et trådløst nettverk. Du kan også starte den manuelt. Du kan også bruke Din beskyttelsesrapport for å vise antall sikre og risikable nettverk som Norton 360 har identifisert de siste 30 dagene.

Konfigurere Trådløs nettverkssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Sikkerhet på hovedskjermen i Norton 360-appen og deretter på permission_setup-ikonet øverst til høyre på siden.

3. På skjermen Konfigurering av tillatelse trykker du på Kom i gang og følger instruksjonene på skjermen.

Instruksjonene kan variere avhengig av enhet, enhetsprodusent og operativsystem.

Vise og svare på trusler oppdaget av Trådløse nettverkssikkerhetsvarsler

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Hvis du ser alternativet Sikkerhet på hovedskjermen til Norton 360-appen, trykk på Sikkerhet eller gå til trinn 3.

3. Trykk på Trådløs nettverkssikkerhet.

4. Vent til kontrollen for den trådløse nettverkssikkerheten er fullført. Hvis Trådløs nettverkssikkerhet identifiserer eventuelle sikkerhetsrisikoer med det trådløse nettverket, kan du lese anbefalingene på skjermen og trinnene for å løse problemene.

Vise rapporter for Trådløs nettverkssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk og dra opp Din beskyttelsesrapport på hovedskjermen i Norton 360-appen.

3. I delen Trådløs nettverkssikkerhet kan du vise antall sikre og risikable nettverk som Norton 360 har identifisert.

Jeg har en iOS-enhet

Trådløs nettverkssikkerhet skanner det trådløse nettverket som enheten din er tilkoblet, og leter etter følgende:
  • SSL-stripping

• SSL MiTM

• Innholdsmanipulering

• Mistenkelig nettverksmaskinvare

• WiFi-soneomdømme

Trådløs nettverkssikkerhet utfører automatisk en sikkerhetskontroll hver gang du kobler deg til et trådløst nettverk, og anbefaler løsninger på problemer den identifiserer. Du kan også bruke Din beskyttelsesrapport for å vise antall sikre og risikable nettverk som Norton 360 har identifisert de siste 30 dagene.

Vise og svare på trusler oppdaget av Trådløs nettverkssikkerhetsvarsler

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Sikkerhet.

3. Trykk på Trådløs nettverkssikkerhet og vent til kontrollen i Trådløs nettverkssikkerhet er fullført.

4. Hvis Trådløs nettverkssikkerhet identifiserer eventuelle sikkerhetsrisikoer i det trådløse nettverket, kan du løse problemet ved å følge anbefalingene og trinnene på skjermen.

Vise rapporter for Trådløs nettverkssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk og dra opp Din beskyttelsesrapport på hovedskjermen i Norton 360-appen.

3. I delen Trådløs nettverkssikkerhet kan du vise antall sikre og risikable nettverk som Norton 360 har identifisert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722495
Operativsystem: Android;iOS