Vise og svare på varsler fra Trådløs nettverkssikkerhet i Norton Mobile Security

Jeg har en Android-enhet

Funksjonen Trådløs nettverkssikkerhet i Norton Mobile Security gjennomsøker nettverket som enheten er tilkoblet, og utfører følgende sikkerhetskontroller:
  • SSL-stripping

• SSL-dekryptering

• ARP-forfalskning

• Passordbeskyttelse

• Krypteringsstyrke

• DNS-forfalskning

• Sporing av mistenkelig maskinvare

• Evil Twin-sporing

Basert på resultatene av sikkerhetskontrollene vil du se forslag om hvordan du løser de identifiserte problemene.
Trådløs nettverkssikkerhet kjører automatisk en sikkerhetskontroll hver gang enheten kobles til et trådløst nettverk. Du kan også starte kontrollen manuelt.

Kontrollere nettverkssikkerheten til Wi-Fi-nettverket

1. Start Norton Mobile Security fra startskjermen.

2. Trykk på Tilkoblet -ikonet nederst i hovedvinduet.
  3. På skjermen Tilkoblet trykker du på Trådløs nettverkssikkerhet.

Vent til sikkerhetskontrollen er fullført.

4. Hvis Trådløs nettverkssikkerhet identifiserer eventuelle sikkerhetsrisikoer med det trådløse nettverket, kan du lese anbefalingene på skjermen og trinnene for å løse problemene.

Jeg har en iOS-enhet

Trådløs nettverkssikkerhet skanner det trådløse nettverket som enheten din er tilkoblet, og leter etter følgende:
  • SSL-stripping

• SSL MiTM

• Innholdsmanipulering

• Mistenkelig nettverksmaskinvare

• WiFi-soneomdømme

Trådløs nettverkssikkerhet utfører automatisk en sikkerhetskontroll hver gang du kobler deg til et trådløst nettverk, og anbefaler løsninger på problemer den identifiserer.

Hvis du abonnerer på Norton 360-planer som inkluderer Norton Secure VPN, aktiverer Norton Mobile Security automatisk VPN-konfigurasjonen og varsler deg hvis du er tilkoblet et kompromittert nettverk. Du må konfigurere tilkoblingen til Secure VPN på enheten før du kan motta varsler. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere VPN i Norton Mobile Security for iOS

Vise og svare på trusler oppdaget av Trådløs nettverkssikkerhetsvarsler

1. Start Norton Mobile Security-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Trådløs nettverkssikkerhet vent til sikkerhetskontrollen i denne funksjonen er fullført.

3. Hvis Trådløs nettverkssikkerhet identifiserer sikkerhetsrisikoer i det trådløse nettverket, aktiverer Norton Mobile Security automatisk VPN-konfigurasjonen hvis du allerede har aktivert VPN-et på enheten. Hvis du ikke har konfigurert eller deaktivert alternativet Koble til VPN automatisk på enheten, informerer Norton deg med et varsel. Gjør ett av følgende i varselet:

• Trykk på Slå på Koble til VPN automatisk for å slå på VPN-konfigurasjonen automatisk for den kompromitterte nettverkstilkoblingen.

• Trykk på Forlat nettverket og les anbefalingene på skjermen og trinnene for å løse problemet.

Du kan kun se varselet hvis du har et Norton 360-abonnement som inkluderer Norton Secure VPN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125405421
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 02/11/2021