Feilmelding: «Norton 360 stopper kontinuerlig» på Android-enheten

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere appene Android System WebView og Google Chrome til de nyeste versjonene.

TRINN 1

Oppdatere appene Android System WebView og Google Chrome

1. Start Google Play Store-appen på mobilen.

2. Trykk på profil-ikonet ditt i øvre høyre hjørne, og trykk derett påAdministrere apper og enhet.
  3. UnderOversikt-fanen, trykk påOppdateringer tilgjengelig.

4. Gjør følgende:

• Bla ned til appen Android System WebView og trykk på Oppdater som samsvarer med appen Android System WebView.

• Bla ned til appen Google Chrome og trykk på Oppdater som samsvarer med appen Google Chrome app.

Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere og installere Norton 360-appen på nytt.

TRINN 2

Avinstallere Norton 360-appen

1. Trykk på og hold inne Norton 360-ikonet på startskjermen, og flytt det deretter til alternativetAvinstallereøverst på skjermen.

2. Trykk på Ok i bekreftelsesvarselet for å fjerne Norton 360-appen fra enheten.

TRINN 3

Installere Norton-360-appen

1. Start Google Play Store-appen på Android-enheten, og søk etter Norton 360-appen.

2. På skjermen til Norton 360-appen trykker du på Installer.

3. Når installasjonen er fullført, trykker du på Åpne.

4. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play Store-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125107093
Operativsystem: Android