Feilen «Norton 360 har stoppet»

For å løse problemet må du aktivere overleggtillatelser (tegne over) for Norton 360 før du aktiverer Enhetsadministrasjon.

TRINN 1

Konfigurere appinnstillinger

Fremgangsmåten for å konfigurere tillatelser for «Tegn over andre apper» varierer avhengig av produsenten av enheten og Android-versjonen. Du finner mer hjelp i støttedokumentasjonen for enheten.

1. Start Innstillinger på Android-enheten og gå til Appinnstillinger.

Du må eventuelt rulle nedover på siden for å finne disse innstillingene.

2. Trykk på ikonet for flere alternativer øverst til høyre på skjermen , og trykk deretter på Spesiell tilgang.

3. Trykk på Vis øverst.

4. Fra listen over apper trykker du på Norton 360 og deretter på statusindikatoren for å slå den på.

5. Avslutt Innstillinger.

Nå kan du aktivere Enhetsadministrasjon i Norton 360-appen.

TRINN 2

Aktivere Enhetsadministrasjon for Norton 360

1. Start Norton 360-appen.

2. Trykk på Opprett enhetsadministrator nederst på hjem skjermen.

3. Trykk på Aktiver.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125107093
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/12/2020