Funksjoner i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterer Internett-tilkoblingen din i offentlige Wi-Fi-soner for å beskytte personopplysningene dine, f.eks. passord, når du bruker PC-en, Mac-en eller mobilenheten din.

Med Norton Secure VPN kan du gjøre enhver offentlige Wi-Fi-sone til et sikkert virtuelt privat nettverk for å holde personopplysningene dine trygge og gjøre det umulig å spore plasseringen din.

Her er de viktigste funksjonene og fordelene med å bruke Norton Secure VPN:

Hovedfunksjoner og fordeler

• Beskytter dataene du sender og mottar når du bruker offentlig Wi-Fi

• Legger til kryptering i bankklasse for å beskytte deg i offentlige Wi-Fi-soner

• Lar deg surfe anonymt på nettet slik at privatlivet ditt er beskyttet

• Gir deg tilgang til favorittappene og favorittinnholdet ditt uansett hvor du er, som om du var hjemme

• Krypterer dataene dine på et virtuelt, privat nettverk som ikke fører logger og ikke sporer eller lagrer aktivitetene dine

• Kommer med en 60-dagers pengene tilbake-garanti*

• Gir deg kundestøtte i verdensklassen fra Norton, lederen innen nettsikkerhet

• Blokker annonsesporere: Beskytter deg og blokkerer målrettede annonser

• Avbruddsbryter for Windows og Android og Mac: Slår automatisk av Internett-tilkoblingen og varsler brukeren når VPN-et er frakoblet

• Funksjonen Trådløs nettverkssikkerhet i Norton Secure VPN på Android- og iOS-plattformer gjennomsøker det trådløse nettverket som enheten er tilkoblet, for å se etter vanlige nettverkstrusler som mellommannsbaserte angrep (MITM)

• Delt tunnel for Windows og Android: Lar deg sikkert styre og kryptere apper du har valgt. Du kan velge hva slags trafikk du vil utelate fra Secure VPN.

• Koble til VPN automatisk: Kobler deg automatisk til Norton Secure VPN igjen når tilkoblingen avbrytes.

• Start ved oppstart: Laster inn tjenestene i Secure VPN når systemet starter.

• Auto-Protect for Android og iOS: Holder deg beskyttet på usikre og kompromitterte nettverk ved å koble til VPN-et automatisk

* Hvis du ønsker informasjon om retur/refusjon, leser du Nortons retningslinjer for refundering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117552006