Norton 360-appen er ikke tilgjengelig i Google Play Store eller Google Play Store er utilgjengelig

Hvis du ikke finner Norton 360-appen på Google Play Store, eller du ikke har installert Play Store på Android-enheten, kan du laste ned Norton 360-appen direkte ved å bruke funksjonen for sidelasting.

TRINN 1

Midlertidig aktivere installasjoner fra ukjente kilder

1. Fra hjemskjermen starter du Innstillinger, og så går du til Sikkerhet -innstillingene.

2. Søk etter ukjente kilder -innstillingene, og trykk for å aktivere.

3. Trykk på OK for å bekrefte.

TRINN 2

Laste ned og installere Norton 360

1. Last ned Norton 360-appen på enheten.

2. Når nedlastingen er fullført, finner og trykker du på den nedlastede filen på varslingslinjen.

3. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Når du har installert Norton 360, følger du trinnene i trinn 1 og deaktiverer installasjon fra ukjente kilder.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116457497
Operativsystem: Android
Sist endret: 21/12/2020