Refusjoner for Nortons årlige abonnementer

De fleste av Nortons årlige abonnementer inkluderer en 60-dagers Pengene tilbake-garanti. I henhold til vår 60-dagers Pengene tilbake-garanti kvalifiserer kjøp av et årlig Norton-abonnement for full refusjon, dersom kravet legges frem innen 60 dager etter kjøpsdatoen. Hver årlige fornying kvalifiserer også for full refusjon innen 60 dager etter at du ble belastet for fornyingen.

Hvis du vil vite mer om unntak og andre refusjonsrettigheter, kan du lese den fullstendige versjonen av Nortons retningslinjer for oppsigelse og refundering.

Gå til startsiden for Kundeservice- og støtte for å få hjelp med vanlige spørsmål før du ber om refusjon.

Instruksjonene for å motta refundering varierer avhengig av hvor du kjøpte produktet. Velg ett av følgende, avhengig av kjøpet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100512172507EN
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Sist endret: 02/11/2021