Gjenopprette manglende Norton-utvidelser for nettleseren på Mac

Hvis du nylig har oppdatert til den nyeste versjonen av Norton, eller har installert den på nytt, og du ikke finner Norton-utvidelsen i nettleseren, må du installere Norton-utvidelsen manuelt i nettleseren.

Før du installerer Norton-utvidelsene i nettleseren må du forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av Norton, og at den siste versjonen av nettleseren er installert.

Aktivere Norton-utvidelser i nettleseren

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet til Norton-produktet klikker du på Innstillinger eller Avansert og deretter på Safe Search.

3. Klikk på pilikonet ved siden av nettlesernavnet for å starte siden med Norton-utvidelser i nettleseren.

For Safari 12.0 eller nyere på macOS 10.14.4 eller nyere blir du omdirigert til Norton Safe Web eller Norton Safe Web Plus-siden i App Store. Last ned Norton-apputvidelsen fra App Store, og klikk deretter på Åpne.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton-utvidelsene.