Feilmelding: «Norton AntiVirus Auto-Protect kunne ikke laste søkemotoren. Kjør LiveUpdate ...» på Mac-en

Du retter dette problemet ved å avinstallere Norton-produktet ved hjelp av RemoveSymantecMacFiles-verktøyet og siden installere det på nytt.

Verktøyet RemoveSymantecMacFiles fungerer ikke på macOS 10.15.0 eller nyere. Hvis du vil avinstallere Norton på Mac, kan du lese: Avinstallere Norton Enhetssikkerhet på Mac.

TRINN 1

Kjøre RemoveSymantecMacFiles

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper og filer i mapper som er opprettet av installasjonsprogrammene til Norton. Du vil miste alle filene som finnes i disse mappene, inkludert alle filene som du har opprettet selv.

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip -filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administrator-passordet, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1.

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

TRINN 2

Installer Norton

1. Gå til my.norton.com og klikk på Logg på.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen.

4. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

5. Når nedlastingen er ferdig, dobbeltklikker du på filen for å starte installasjonsprogrammet for Norton.

6. Merk av for Jeg vil delta i Norton felleskapsovervåking i installasjonsvinduet og klikk på Installer for å starte installasjonen.

7. Når du ser en melding om verktøyet Installasjonshjelp, skriver du inn administratorpassordet og klikker på Installasjonshjelp.

8. Når du blir bedt om det i Norton-installasjonsvinduet, klikker du på Start på nytt.

9. Etter at du har startet Mac-en på nytt, klikker du på Åpne nå i Norton-installasjonsvinduet som åpnes, for å åpne Systemvalg.

10. Gå til vinduet Sikkerhet og personvern og klikk på låsikonet nederst på fanen Generelt. Deretter skriver du inn administratorpassordet og klikker på Lås opp.

11. Ved siden av Lasting av systemprogramvare fra Norton-programmet ble blokkert klikker du på Tillat. Lukk vinduet Systemvalg.

12. Klikk på Fortsett i Norton-installasjonsvinduet.

13. I installasjonsvinduet for Norton klikker du på Åpne for å gå til innstillingene Sikkerhet og personvern.

Du må gi Norton full disktilgang for å fullføre Norton-installasjonen på macOS 10.15.x.

14. I vinduet Sikkerhet og personvern klikker du på låsikonet nederst på fanen Personvern. Deretter skriver du inn administratorpassordet og klikker på Lås opp.

15. Velg Full disktilgang i venstre rute og merk deretter av for Norton systemutvidelse i høyre rute. Avslutt vinduet Systemvalg.

16. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

17. Klikk på Neste i Norton-installasjonsvinduet og deretter på Fullfør.

18. Hvis du blir bedt om å aktivere det, skriver du inn e-postadressen og passordet for å logge på Norton. Velg lisensen fra listen over tilgjengelige lisenser på kontoen, og klikk deretter på Neste.

Norton er nå installert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71245565
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/03/2020