Installere Norton Internet Security 5 for Mac

Den nyeste versjonen av Norton Internet Security for Mac er kun støttet på Mac OS X 10.7.5 eller nyere. Hvis du har Mac OS X 10.7.4 eller nyere, installerer du forrige versjon av Norton Internet Security. Hvis du vil vite mer, kan du lese Installere Norton Internet Security på Mac OS X 10.6.x eller eldre.

Last ned Norton-produktet fra Norton-kontoen

1. Klikk på koblingen for å laste ned Norton-produktet:

Norton Internet Security 5 for Mac

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

Diskbildet er montert.

3. Dobbeltklikk på ikonet til Norton Product Installer.

4. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

5. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

6. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v64002978
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017