Systemkrav for Norton Internet Security 5 for Mac

Hvis du vil sjekke hvilken versjon av Mac OS X som er installert på datamaskinen, klikker du på Apple -ikonet øverst i venstre hjørne, og deretter på Om denne maskinen. Mac OS X-versjon, minne (RAM) og prosessorhastighet vises.

Systemkrav

• Operativsystem :

• Mac OS X 10.7.5 eller nyere

Hvis du vil installere Norton produktversjon 8.x eller nyere, må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.

• Maskinvare :

• Mac-system med Intel® Core 2 Duo-prosessor

• 2 GB RAM (kreves for Mac OS X 10.7.5)

• 1,5 GB ledig plass på harddisken

• Internett-tilkobling kreves for LiveUpdate

• Støttede nettlesere :

• Safari®1, 2

• Mozilla® Firefox®1, 2

1 Støtter gjeldende versjon samt den seneste hovedversjonen.

2 Som gjort tilgjengelig av Symantec under tjenesteperioden din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v64002957_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/06/2019