Aktiver forhåndsbetalt Norton-abonnement kjøpt fra forhandler

Du må opprette en Norton-konto eller legge det kjøpte produktet til en eksisterende konto, for å installere Norton-produktet kjøpt fra en forhandler eller tredjeparts nettsted. Behandle Norton-beskyttelsen på Min Norton

Under installasjonsprosessen vil du bli tilbudt å registrere deg i et abonnement som fornyes automatisk. For mer informasjon, les: Vanlige spørsmål: Norton Security abonnement og fornying

Laste ned og installere Norton-produktet på datamaskinen

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet, og klikk så på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til side Kom i gang, skriv inn produktnøkkelen og klikk på >.

4. Les vilkårene og betingelsene og klikk på Godta.

5. På siden Kom i gang leser du gjennom vilkårene og betingelsene for automatisk fornying og klikker på Godta og fortsett.

Nortons tjeneste for automatisk fornying er en enkel metode for å holde seg beskyttet mot Internett-trusler da Norton-abonnementet fornyes automatisk før det utløper. Dermed holdes Norton-produktet oppdatert og datamaskinen beskyttet uten at du trenger å bekymre deg. Når det er aktivert, kan du logge på Norton-kontoen og deaktivere Automatisk fornying.

6. Oppgi faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen på siden Betalingsmåte, og klikk deretter på Godta og fortsett.

Abonnementet du har kjøpt, krever at du oppgir denne informasjonen før du aktiverer det. Når det er aktivert, kan du fortsatt logge på Norton-kontoen og deaktivere Automatisk fornying.

7. Kontroller betalingsmåten og klikk på Fortsett.

8. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

9. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

For å laste ned eller installere på en annen enhet, se Last ned Norton på enheten din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132083659
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 09/08/2019