Installere Norton Security i Windows 10 i S-modus

Følg instruksjonene nedenfor fra enheten som kjører Windows 10 i S-modus, for å laste ned og installere Norton Security-appen.

Installere Norton i Windows 10 i S-modus

1. Logg på Norton.

2. Gå til Min Norton -siden og klikk på Last ned.

3. Klikk på Få det fra Microsoft i vinduet som vises.

Du videresendes til Microsoft Store-siden for Norton Security.

4. Klikk på Hent på Microsoft Store-siden for Norton Security.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Du kan også søke etter «Norton Security» i Microsoft Store og installere Norton Security-appen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: provide_platform
Sist endret: 20/06/2019