Melding: «Installasjon mislyktes: Vi har oppdaget at inkompatibel sikkerhetsprogramvare på datamaskinen din. Avinstaller ...»

Du løser dette problemet ved å avinstallere all tredjeparts sikkerhetsprogramvare som er installert på Mac-en. Hvis problemet fortsetter, kjører du et fjerningsverktøy for å fjerne restene av sikkerhetsprogramvaren.

TRINN 1

Avinstaller tredjeparts sikkerhetsprogramvare

1. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis en app ikke er i en mappe eller ikke har et avinstallasjonsprogram, drar du programmet fra mappen Programmer til papirkurven. Deretter velger du Finder > Tøm papirkurv.

• Hvis appen er i en mappe, åpner du denne mappen for å se etter et avinstallasjonsprogram. Hvis du ser alternativet Avinstaller app eller Avinstallasjonsprogram, dobbeltklikker du på alternativet.

Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere appen.

4. Når du har fullført avinstallasjonen, starter du Mac-en på nytt og installerer Norton.

Hvis problemet likevel ikke løses, går du til trinn 2 og kjører verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet RemoveCompetitiveProducts

1. Last ned verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

Med mindre du lagrer den andre steder, lastes filen ned i Nedlastinger -mappen.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. I mappen Nedlastinger dobbeltklikker du på filen RemoveCompetitiveProducts.zip for å utvide den.

Hvis du bruker Safari, pakkes filen automatisk ut etter at du har lastet den ned. Gå til linje 5 for å åpne filen i Terminal.

5. Gå til mappen Nedlastinger og høyreklikk eller kontrollklikk på filen RemoveCompetitiveProducts.command. Deretter klikker du på Åpne med > Terminal (standard).

6. Hvis du ser en melding om at verktøyet kommer fra en uidentifisert utvikler, klikker du på Åpne for å fortsette.

7. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet for å autentisere, og trykker på gå tilbake. Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

Når verktøyet er ferdig med å fjerne sikkerhetsprogramvare fra tredjeparter, og alle gjenværende deler av denne programvaren, vises meldingen «Konkurransedyktige produkter til Norton er fjernet».

8. Avslutt alle programmene og start Mac-en på nytt.

Etter at du har startet Mac-en på nytt, installer du Norton-produktet på nytt.

Hvis du vil vite mer om hvordan du fjerner tredjeparts sikkerhetsprogramvare på Mac, kan du se følgende støttekoblinger:

Hvis du trenger ytterligere hjelp med å fjerne tredjeparts sikkerhetsprodukter fra datamaskinen, tar du kontakt med teknisk støtte for produktet.

Dokumentenes plassering kan endres uten forvarsel. NortonLifeLock tilbyr disse koblingene som en bekvemmelighet. Koblingene er inkludert, men det betyr ikke at Symantec støtter, anbefaler eller på annen måte påtar seg ansvar for innholdet på disse nettsidene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117583483
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 29/03/2020