Melding: «Installasjon mislyktes: Vi har oppdaget at inkompatibel sikkerhetsprogramvare er installert på datamaskinen din. Avinstaller den …»

Du løser dette problemet ved å avinstallere all tredjeparts sikkerhetsprogramvare som er installert på Mac-en.

Avinstallere tredjeparts sikkerhetsprogramvare

1. Klikk på Finder-ikonet i docken for å åpne Finder.
  2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis en app ikke er i en mappe eller ikke har et avinstallasjonsprogram, drar du appen fra mappen Programmer til papirkurven. Deretter velger du Finder > Tøm papirkurv.

• Hvis appen er i en mappe, åpner du mappen for å se etter et avinstallasjonsprogram. Hvis du ser alternativet Avinstaller app eller Avinstallasjonsprogram, dobbeltklikker du på alternativet.

Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere appen.

4. Start Mac-en på nytt og installer Norton-produktet når du har fullført avinstallasjonen.

Hvis du vil vite mer om hvordan du fjerner tredjeparts sikkerhetsprogramvare på Mac, kan du se følgende støttekoblinger:

Hvis du trenger mer hjelp med å fjerne tredjeparts sikkerhetsprodukter fra datamaskinen, tar du kontakt med teknisk støtte for produktet.

Dokumentenes plassering kan endres uten varsel. Vi tilbyr disse koblingene som en bekvemmelighet. Koblingene er inkludert, men det betyr ikke at vi støtter, anbefaler eller på annen måte påtar oss ansvar for innholdet på disse nettstedene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117583483