Meldingen «En ukjent tjeneste (port xxxx) har startet på Mac-en» vises når et program kobler til Internett.

I vinduet Tilkoblingsblokkering kan du kontrollere hvilke programmer, porter, tjenester og IP-adresser som kan koble til Mac-en og opprette tilkoblinger fra Mac-en. Basert på tilgangsinnstillingene du angir, vil brannmuren tillate eller blokkere alle tilkoblingsforsøk ved hjelp av programmet eller tjenesten, eller fra IP-adressen. Når Norton oppdager en ny tilkobling fra en tjeneste eller et program som har tilgang til Internett, mottar du denne varslingen om tilkoblingsblokkering.

Hvis du vil vite mer om tjenesten som er blokkert, klikker du på Detaljer i Norton Security-varslingsvinduet for å vise banen eller opprinnelsen til denne tjenesten.

Hvis du mener at tjenesten er fra et klarert program eller en klarert kilde, klikker du på Tillat for å tillate den. Ellers klikker du på Blokker for å blokkere den.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117027214
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/11/2019