Melding: «Kostnadsfri oppdatering til Mojave-støtte» eller «Kostnadsfri oppdatering til High Sierra-støtte» eller «Oppdater for å holde deg beskyttet».

Hvis Norton for Mac-abonnementet ditt er kvalifisert for en gratis oppgradering, viser Norton et oppgraderingsvarsel som kan variere avhengig av Norton-versjonen.

Velg ett av følgende for å oppgradere Norton:

Hvis du ikke kjenner Norton-versjonen til Norton-produktet du har installert på Mac-en, ser du Finne Norton-versjonen for Mac.

Du har den nyeste versjonen av Norton for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116854560_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/06/2019