Støttede operativsystemer for Norton-produkter og -tjenester

Hvis du har kjøpt Norton Computer Tune Up og ønsker å bruke tjenesten, leser du Løse inn en Norton Computer Tune Up som du har bestilt?.

Hvis du vil installere produktet du kjøpte, må enheten møte minstekravene til systemet som er beskrevet i denne artikkelen. Velg Norton-produktet for å lese mer om disse kravene:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110635648
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019