Funksjoner i Norton Security

Viktige funksjoner og fordeler

• Én løsning som beskytter enhetene dine

• Gir beskyttelse mot virus, spionprogrammer, skadeprogrammer og andre Internett-trusler

• Ivaretar personvernet ditt uansett hvilken enhet du bruker

• Unngår usikre nettsteder og mistenkelige nedlastninger

• Lar deg flytte beskyttelsen fra enhet til enhet

• Lar deg legge til ekstra beskyttelse når du får flere enheter*

• Gir barna dine frihet til å bruke Internett på en trygg måte

• Inkluderer vår 100 % tilbakebetalingsforsikring: Vi holder deg virusfri, eller du får pengene tilbake**

Beskyttelse for Windows-maskiner

• Overvåking av URL-adresser overvåker alle programmer som er installert på datamaskinen din, og blokkerer skadelige nettsteder fra å få tilgang til datamaskinen.

• Databeskyttelse identifiserer automatisk de viktigste filene dine avhengig av plasseringen på PC-en og filtypen, og forhindrer at uklarerte programmer endrer eller sletter dem.

• Skriptkontroll bidrar til å beskytte deg mot skadeprogrammer som du laster ned eller mottar som vedlegg i nettfiskings-e-post.

• Norton SafeCam gjør at du trygt kan bruke webkameraer på Internett. Funksjonen hindrer at programmer og skadeprogrammer får tilgang til datamaskinens webkamera uten ditt samtykke.

• Utnyttingsforhindring – beskytter Windows-enheter mot såkalte «nulldagsangrep» som forsøker å utnytte uoppdagede sikkerhetshull og sikkerhetshull som ikke er tettet med en oppdatering (eller sårbarheter) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet.

• Insight – identifiserer filer og programmer som er trygge eller farlige, ved hjelp av tilbakemeldinger fra mer enn 175 millioner Norton-brukere, og finner nye trusler som proaktivt blir avverget.

• Atferdsbeskyttelse – oppdager tegn på at en fil er farlig for å proaktivt kunne beskytte deg mot nye trusler.

• Alltid oppdatert – oppdaterer og installerer viktige produkter og funksjonsoppdateringer automatisk når du ikke bruker datamaskinen.

• Download Insight – hindrer deg i å laste ned filer fra nettsteder som har lav omdømmevurdering i Nortons brukerfellesskap.

• Insight + Optimalisert filkopiering – forkorter søketiden ved å identifisere sikre filer og kun skanne ukjente filer.

• Norton fellesskapsovervåkning – innhenter informasjon som sendes inn på frivillig basis av millioner av Norton-brukere, for å oppdage nye trusler raskere, identifisere trygge filer og gi kraftigere og mer effektiv beskyttelse.

• Spamblokkering – holder innboksen fri for uønskede, farlige og bedragerske e-postmeldinger som kan stjele identiteten din.

• Norton Password Manager – husker, sikrer og fyller automatisk ut brukernavn og passord for deg, slik at de ikke kan bli borte eller stjålet.

• Norton Safe Web – varsler deg om usikre nettsteder før du besøker dem.

• Internettbeskyttelsessystem – tråler nettsteder og sosiale nettverk etter mistenkelige koblinger og innhold for å identifisere ny svindel på sosiale nettverk.

• Smart toveis brannmur – forhindrer at fremmede får tilgang til hjemmenettverket ditt ved å blokkere innkommende trafikk som identifiseres som usikker.

• Sikkerhetskopiering i skyen – du kan automatisk sikkerhetskopiere 25 GB med bilder, filmer og filer fra datamaskinen til Nortons sikre lagring på Internett

• Foreldrestyring – et verktøy som beskytter barna dine på Internett – er inkludert i abonnementet ditt. Du finner mer informasjon på nettstedet Norton Family.

Sikkerhetskopieringsfunksjonen og Norton Family er kun tilgjengelig med Norton Security Premium-abonnementet. Du kan lære mer ved å besøke Norton Store.

Beskyttelse av Mac-maskiner

• Grunnleggende Internett-beskyttelse – holder Mac-maskiner beskyttet mot virus, spionprogrammer og andre trusler, selv om de kommer fra PC-er, uten å påvirke ytelsen.

• Beskyttelse mot sårbarheter – oppdateres daglig for å forsvare deg mot trusler som kan infisere Mac-maskinen gjennom smutthull i operativsystemet eller andre programmer.

• Registrering av plassering – lar deg justere nivået på beskyttelsen avhengig av hvor du bruker Mac-maskinen, enten det er hjemme, på kontoret, på kafé eller på farten.

• Kontroll av Mac-programmer – lar deg kontrollere hvordan Mac-programmer kobler til Internett, hvem som kan koble til Mac-en og hva de kan gjøre og se.

• Daglige beskyttelsesoppdateringer – kjører i bakgrunnen og beskytter Mac-maskiner mot nye trusselutbrudd.

• Norton Safe Web – varsler deg om usikre nettsteder før du besøker dem.

• Anti-nettfiskingsteknologi – blokkerer bedregerske nettfiskingsnettsteder som er opprettet for å stjele identiteten din og pengene dine.

• Smart toveis brannmur – forhindrer at fremmede får tilgang til hjemmenettverket ditt ved å blokkere innkommende trafikk som identifiseres som usikker.

• Overvåkning av e-post- og direktemeldingesvedlegg – gjennomsøker Apple Mail og Messages for å se etter mistenkelige vedlegg og andre triks som brukes for å stjele identiteten din og pengene dine.

• Internettbeskyttelsessystem – tråler nettsteder og sosiale nettverk etter mistenkelige koblinger og innhold for å identifisere ny svindel på sosiale nettverk.

Beskytter smarttelefoner og nettbrett

• Støtte for mobilenheter – beskytter flere Android-smarttelefoner og -nettbrett, samt iPhone- og iPad-enheter.

• App Advisor drevet av Norton™ Mobile Insight – sjekker automatisk Android-apper og appoppdateringer for å se etter potensielle personvernsrisikoer, påtrengende atferd og høyt batteri- eller databruk, og lar deg fjerne dem etter behov.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer drevet av Norton™ Mobile Insight – gjennomsøker automatisk nedlastede Android-apper og appoppdateringer for å se etter skadelige apper, og lar deg fjerne dem.

• Norton fellesskapsovervåkning – samler inn informasjon som sendes inn på frivillig basis av millioner av Norton-brukere, for å oppdage nye trusler raskere, identifisere sikre filer og gi sterkere og mer effektiv beskyttelse for Android-enheten.

• Anropsblokkering – lar deg blokkere anrop til Android-telefonen fra spesifikke, anonyme eller ukjente numre.

Funksjonen Anropsblokkering er kun tilgjengelig på mobilenheter med Android 8.x eller tidligere.

* Tilleggsgebyrer kan påløpe. Kostnader kan påløpe om du trenger installasjon på flere enheter enn det produktabonnementet ditt tillater.

**Virus Protection Promise: Du må ha et kvalifiserende abonnement med automatisk fornying for å oppfylle kravene. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne viruset fra enheten, kan du få refusjon basert på den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden for det kvalifiserende abonnementet. Hvis du kjøpte en pakke (et kvalifiserende Norton-abonnement kjøpt sammen med et annet Norton-tilbud eller et tredjepartstilbud), begrenses refusjonen til produsentens veiledende utsalgspris for det kvalifiserende abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen skal ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Tilbakebetalingen vil være netto av eventuelle rabatter eller refusjoner som er minus eventuell frakt, behandling og gjeldende avgifter, bortsett fra i visse delstater og landder frakt, håndtering og avgifter kan tilbakebetales. Refusjonen dekker ikke eventuelle skader som har oppstått som et resultat virus. Du finner mer informasjon på Norton.com/guarantee.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101390850
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 15/12/2023