Slik fjerner du uønskede hurtigmeldinger eller omdirigeringer til andre nettsteder

Dette problemet kan oppstå på grunn av nettleserkapring. En nettleserkaprer er en type skadevare som er designet for å endre nettleserens innstillinger. Du kan oppleve noe av følgende oppførsel:

• Søket blir omdirigert til andre nettsteder

• Hjemmesiden eller søkemotoren din endres uten din tillatelse

• Nettsider lastes sent

• Du ser flere verktøylinjer som du ikke installerte i nettleseren

• Du får flere popup-meldinger for reklame

Hvis du ser hurtigvinduer som omdirigerer deg til støttesiden til en tredjepart, eller hvis du tror du blir svindlet, leser du Lær mer om teknisk støtte-svindel og hvordan du unngår problemet.

Laste ned og kjøre Norton Power Eraser - søke etter uønskede programmer (Windows 10/8/7)

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Søk etter uønskede programmer og klikker på Kjør nå.

5. Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede apper fullført.

Hvis søket ikke finner noen uønskede programmer på datamaskinen, ser du meldingen Finner ingen trusler. Klikk på Ferdig.

6. Hvis søket finner uønskede programmer, går du til vinduet Søk etter uønskede programmer fullført og klikker på Avinstaller ved siden av et uønsket program eller på verktøylinjen.

7. Følg instruksjonene på skjermen.

8. Start datamaskinen på nytt når avinstallasjonen er ferdig.

Hvis Norton Power Eraser ikke fjerner de uønskede verktøylinjene, fjerner du dem manuelt ved hjelp av Legg til / fjern programmer eller Avinstaller et program i Kontrollpanel. Reklameprogrammer vil generelt installere en ny verktøylinje i nettleserne og endre standardinnstillingen for søk til en søkemotor fra en tredjepartsleverandør. Avhengig av nettleseren din, tilbakestiller du nettleserinnstillingene for å fjerne uønskede verktøylinjer og søkemotorer fullstendig.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk (Windows 10/8/7)

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Fullstendig systemsøk og klikker på Kjør nå.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-søket, klikker du på Innstillinger og går til Søk- og loggeinnstillinger. Der setter du alternativet til Inkluder Rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen) og klikker på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Vent til søket er fullført. Følg instruksjonene på skjermen.

Oppdaget Norton Power Eraser noen trusler?

Video