Kjør Norton-søk for å se etter trusler på PC-en

Norton sporer automatisk virusdefinisjoner og gjennomsøker automatisk PC-en din for en rekke trusler. Hvis du har vært frakoblet eller mistenker at du har et virus, kan du kjøre følgende manuelt:

• Hurtigsøk for å analysere områdene på datamaskinen som er mest sårbare for trusler.

• Fullstendig søk for å analysere hele systemet, inkludert mindre sårbare programmer, filer og pågående prosesser som ikke blir sjekket under et Hurtigsøk.

• Egendefinert søk for å analysere individuelle filer eller mapper hvis du mistenker at de er risikoutsatt.

Etter at du har installert Norton, kan det første søket ta en time eller mer for å analysere hele systemet.

Kjør et Hurtigsøk, Fullstendig systemsøk eller Egendefinert søk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Søk, ved siden av Søk og oppgaver, velger du ett av følgende:

• Hurtigsøk > Kjør

• Fullstendig systemsøk > Kjør

• Egendefinert søk > , og klikk deretter på Kjør ved siden av Søk på stasjon, Søk i mappe eller Søk i fil for å navigere til komponentene du vil gjennomsøke.

4. Gå til vinduet Resultatoversikt og klikk på Fullfør.

Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler oppdaget.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1910793
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/07/2020