Løse problemet med at Norton identifiserer en fil eller et program som en trussel selv om du har utelatt den/det fra søk

Norton gjennomsøker filer og mapper ved hjelp av flere komponenter, for eksempel Auto-Protect, SONAR eller File Insight. Hvis du utelater en fil eller mappe som oppdages av Auto-Protect, oppdages den samme filen eller mappen på nytt under søk ved hjelp av en annen komponent, for eksempel SONAR eller File Insight. Dette skjer fordi filens signatur spores. Du løser dette problemet ved å utelate signaturen fra alle søk.

Utelatelser reduserer beskyttelsesnivået og bør bare brukes i spesielle situasjoner.

Utelate en signatur fra alle søk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Antivirus i vinduet Innstillinger.

4. Gå til fanen Søk og risikoer og klikk på Konfigurer ved siden av Signaturer du vil utelate fra all sporing.

5. Klikk på Legg til i vinduet Signaturutelatelser.

6. Gå til vinduet Sikkerhetsrisikoer og velg signaturen du vil utelate fra søk, under Liste over sikkerhetsrisikoer.

7. Klikk på Risikodetaljer for å finne ut mer om den valgte signaturen. Hvis du fremdeles vil utelate den, klikker du på Legg til.

8. Klikk på Bruk, og deretter OK.

9. Klikk på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115455517
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/11/2019