Laste ned og kjøre verktøyet Norton Remove and Reinstall

Verktøyet Norton Remove and Reinstall brukes til å avinstallere og installere Nortons enhetssikkerhetsproduktet på nytt eller fjerne det i Windows. Hvis du bruker en Mac, kan du lese Fjerne alle Norton-programmer for Mac med verktøyet RemoveSymantecMacFiles.

Hvis du har Norton Family, må du avinstallere programmet før du kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Kjøre verktøyet Norton Remove and Reinstall

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Last ned den Windows XP-kompatible versjonen av verktøyet Norton Remove and Reinstall på Windows XP-datamaskiner.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR-ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du vil avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt og installere det på nytt, klikker du på Norton Remove and Reinstall.

• Hvis du kun vil fjerne Nortons enhetssikkerhetsprodukt, klikker du på Avanserte alternativer og deretter på Kun fjerne.

• Du ser kanskje alternativet Fjern hvis du har mottatt Nortons enhetssikkerhetsprodukt fra tjenesteleverandøren. Du må kanskje kontakte tjenesteleverandøren for å installere produktet på nytt.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen startes på nytt, starter nedlastingen av Nortons enhetssikkerhetsprodukt automatisk hvis du har merket av for alternativet Fjern og installer på nytt.

Installer Norton Family på nytt hvis du har avinstallert programmet.

Video