Utfyllingsassistent i Password Manager

Funksjonen Utfyllingsassistent kan brukes til å fylle ut nettskjemaer hvis Password Manager hopper over felter i skjemaene. Password Manager bruker adressene og lommebøkene du har lagret, til å fylle ut skjemaer og bankdetaljer automatisk på nettsteder. Derfor trenger du ikke å fylle ut de lange skjemaene som ber om personlig informasjon som navn, fødselsdato og telefonnummer. Du trenger heller ikke å angi bankinformasjon eller kredittkortinformasjon hver gang du handler på nettet. Hvis feltene i et nettskjema ikke fylles ut, viser Password Manager infolinjen Åpne utfyllingsassistenten. Du kan klikke på valget Utfyllingsassistent for å åpne ruten Utfyllingsassistent. Du kan bruke Utfyllingsassistenten til å fylle ut slike felter. Alt du må gjøre er å velge en adresse eller lommebok fra utfyllingsassistenten, og deretter drar du og slipper informasjonen til nettstedet.

Det er mulig at Password Manager ikke fyller ut eller fyller ut feil informasjon i et felt i følgende tilfeller:

• Feltnavnene i nettskjemaet samsvarer ikke med feltene som er lagret i adressene eller lommeboken din Land- eller regionfeltet kan for eksempel ha et annet navn som Password Manager ikke gjenkjenner.

• Feltet er ikke tilknyttet et navn.

• Data som feltet aksepterer ikke er det samme som er det som er lagret i adressen eller lommeboken. Det kan for eksempel være at fødselsdato er lagret som nummer i adresser når nettskjemaet kun aksepterer ord.

Noen nettsteder krever bare deler av personopplysningene dine, slik som e-post eller telefonnummer. På slike nettsteder kan du raskt angi nødvendige detaljer ved å bruke Utfyllingsassistent. Du trenger bare å dra og slippe informasjonen i adressen eller lommeboken til tekstfeltet i skjemaet. Hvis du eksempelvis ønsker å fylle ut telefonnummer i et nettskjema, drar du og slipper telefonnummeret fra adressen til tekstboksen i nettskjemaet. På denne måten sparer du ikke bare tid når du fyller ut skjemaer med Fyllassistent, men du forhindrer også at nettkriminelle og tasteloggere får tilgang til personopplysningene dine. Norton-verktøylinjen må være aktivert i nettleseren for å bruke utfyllingsassistenten. For å åpne utfyllingsassistenten klikker du på HVELVET ER ÅPENT på Norton-verktøylinjen og klikker deretter på ikonet Åpne utfyllingsassistenten nederst i popup-vinduet.

Utfyllingsassistenten har følgende alternativer:

Adresser

Du kan vise og velge alle adressene du har lagret i hvelvet.

Lommebok

Du kan vise og velge alle lommebøker du har lagret i hvelvet.

Du kan bruke ikonet Flytt til andre siden for å flytte Utfyllingsassistenten fra høyre til venstre og omvendt.