Legg til etiketter

Merkefunksjonen lar deg merke påloggingsinformasjon, adresser, lommebok og merknader. Når du legger til merker, kategoriseres informasjonen i hvelvet ditt og grupperes slik at du enkelt kan identifisere og få tilgang til dem.

Hvis du for eksempel legger til merket Sosial til alle påloggingene til sosiale nettverk i hvelvet ditt. Du kan bruke Sosialt merke i vinduet Merker for å se og få tilgang til alle de sosiale nettverkstedene dine på en enkel måte.

Legge til et merke for eksisterende Password Manager-data

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Velg dataene der du vil legge til en tag.

Hvis du f.eks. vil tilordne en etikett for en pålogging, klikker du på Påloggingsinformasjon, og klikker deretter på påloggingen i listen.

4. Klikk på Rediger i vinduet som åpnes.

5. Angi kategoritype for dataene i feltet Etiketter.

Hvis du vil legge mer enn én etikett til dataene, bruker du komma for å skille etikettene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v91952866
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019