Opprette en PIN-lås for å sikre Norton Password Manager-hvelvet

Norton Password Manager gir deg muligheten til å bruke en 4-sifet PIN-kode for å få tilgang til hvelvet fra mobilenheter. Med PIN-koden får du enkelt tilgang til Norton Password Manager på mobilenhetene. Når du har opprettet PIN-koden trenger du ikke å angi hele hvelvpassordet for Norton Password Manager.

Når du har opprettet en PIN-kode kan du endre eller slette koden når som helst. For å få økt sikkerhet kan du merke av for Tilfeldig tastatur under PIN-tilgang for å få et nytt tastatur hver gang du logger på hvelvet.

PIN-koden du oppretter, er spesifikk for en enhet. Du kan ikke bruke samme PIN-kode på flere enheter for å logge på hvelvet.

Opprette en PIN-lås

1. Gå til hovedvinduet og trykk på Norton Password Manager-ikonet, og logg på Norton Password Manager-hvelvet.
  2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Innstillinger
  3. Tapp på Hvelv på siden Innstillinger.

4. På siden Hvelv tapper du på Opprett PIN.

5. På siden Opprett PIN skriver du inn hvelvpassordet og tapper deretter på Send.

6. På siden som åpnes, angir du en 4-sifret PIN-kode for hvelvet ditt.

7. Angi den firesifrede PIN-koden på nytt for å bekrefte den.

Du vil motta meldingen PIN-koden er konfigurert.

Når du har bekreftet PIN-koden, kan du se at innstillingene PIN-TILGANG er aktivert på hvelvsiden.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v90211831