Konfigurere Norton Password Manager for andre brukere på datamaskinen

Hver bruker bør ha en Norton-konto og et nettbasert hvelv for å konfigurere Norton Password Manager. Hvis brukeren allerede har en Norton-konto, kan den brukes til å opprette det nettbaserte hvelvet. Hvis ikke, kan du opprette nye Norton-kontoer for andre brukere.

Konfigurering av Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Internettsikkerhet i hovedvinduet.

3. Klikk på Password Manager.

4. Hvis du blir bedt om å angi passordet til det nettbaserte hvelvet er det allerede en bruker som er logget på. Klikk på Logg på som en annen bruker.

5. Klikk på Logg på.

6. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det allerede finnes en Norton-konto, skriver du inn e-postadressen og passordet og klikker på Logg på.

• Hvis brukeren ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en ny Norton-konto. Følg instruksjonene på skjermen hvis du vil opprette en Norton-konto.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn et passord og klikker på Neste.

Passordet til hvelvet er forskjellig fra passordet til Norton-kontoen.

8. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: Bekreft passord skriver du inn passordet på nytt, og klikker på Neste.

9. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

10. Klikk på Fullfør.

Konfigurering av Norton Password manager fra nettleserutvidelsen

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager -ikonet øverst til høyre i nettleseren.

3. På påloggingsskjermen Norton Password Manager, klikker du på Logg på.

4. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det allerede finnes en Norton-konto, skriver du inn e-postadressen og passordet og klikker på Logg på.

• Hvis brukeren ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en ny Norton-konto. Følg instruksjonene på skjermen hvis du vil opprette en Norton-konto.

5. I vinduet Ingen hvelv funnet, klikker du på Opprett hvelv.

6. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett et hvelv og klikk på Neste.

7. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

8. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

9. I vinduet Konfigurering fullført, klikker du på Gå til hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80744567_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/05/2019