Løse feilmeldinger om feil passord når du logger på Norton Password Manager-hvelvet

Gå til siden Status for Norton-tjenester for å kontrollere om problemet er tilknyttet et kjent systemproblem eller nedetid.

Hvis du trenger tilgang til det nettbaserte hvelvet, må du først logge på Norton-kontoen og deretter logge på Norton Password Manager-hvelvet. Hvis du ser en melding om feil passord, må du finne ut om det er passordet for Norton-kontoen eller Norton Password Manager som forårsaker feilen.