Konfigurere Norton Password Manager

Du må ha en Norton-konto for å konfigurere det nettbaserte hvelvet for Norton Password Manager. Det nettbaserte hvelvet for Norton Password Manager er tilknyttet Norton-kontoen din. Før du kan opprette et nettbasert hvelv, må du logge på Norton-kontoen din for å sikre at du har tilgang.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Internett-sikkerhet i hovedvinduet.

3. Klikk på Password Manager.

4. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen, og klikker på Neste.

Du kan også opprette Norton-kontoen når du oppretter et nettbasert hvelv. Jeg trenger hjelp med å finne Norton-kontoen min

5. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

• Fyll ut detaljene i vinduet Opprett en Norton-konto hvis du blir bedt om det, og klikk på Godta og registrer deg.

6. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn passordet ditt og klikker på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt og klikker på Neste.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

9. Hvis du allerede har en sikkerhetskopi av Norton Password Manager-dataene dine, klikker du på Import og følger instruksjonene på skjermen.

10. Klikk på Fullfør.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton Password Manager-utvidelsen

Denne fremgangsmåten gjelder for nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. I vinduet Logg på klikker du på Logg på.

3. I vinduet Velkommen til Norton klikker du på Opprett en konto.

4. På fanen Opprett en konto fyller du ut detaljene og klikker på Opprett konto.

5. I vinduet Ingen hvelv funnet, klikker du på Opprett hvelv.

6. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett et hvelv og klikk på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

8. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

9. I vinduet Oppsett fullført klikker du på Gå til mitt hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80684246_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/02/2019