Konfigurere Norton Password Manager

Du må ha en Norton-konto for å konfigurere det nettbaserte hvelvet for Norton Password Manager. Det nettbaserte hvelvet for Norton Password Manager er tilknyttet Norton-kontoen din. Før du kan opprette et nettbasert hvelv, må du logge på Norton-kontoen din for å sikre at du har tilgang.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Internettsikkerhet i hovedvinduet.

3. Klikk på Password Manager.

4. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen, og klikker på Neste.

Du kan også opprette Norton-kontoen når du oppretter et nettbasert hvelv. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Finne Norton-kontoen.

5. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

• Fyll ut detaljene i vinduet Opprett en Norton-konto hvis du blir bedt om det, og klikk på Godta og registrer deg.

6. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn passordet ditt og klikker på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt og klikker på Neste.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

9. Hvis du allerede har en sikkerhetskopi av Norton Password Manager-dataene dine, klikker du på Import og følger instruksjonene på skjermen.

10. Klikk på Fullfør.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton Password Manager-utvidelsen

Denne fremgangsmåten gjelder for nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. I vinduet Logg på klikker du på Logg på.

3. I vinduet Velkommen til Norton klikker du på Opprett en konto.

4. På fanen Opprett en konto fyller du ut detaljene og klikker på Opprett konto.

5. I vinduet Ingen hvelv funnet, klikker du på Opprett hvelv.

6. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett et hvelv og klikk på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

8. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

9. I vinduet Oppsett fullført klikker du på Gå til mitt hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80684246
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/06/2019